Search This Blog

Followers

Wednesday, August 11, 2010

WARDAHWARDROBE 1ST GIVEAWAY.



saya telah di tag oleh cik bunga utk join contest ni.
dan saya dgn suka sukinya nak join sebab contest ni sgt best kot
kalu korg nak tgk lebih lanjut leh la klik kat SINI

ok saya kena wat slogan utk penuhi syarat

saya nak menang blaus dari wardahwardrobe kerana ........................
hati dah berkenan,mata dah duk usha-usha,belek-belek sambil check saiz baju kot2 leh buat pakai raya nanti

sempat jugak lah jejalan kat page wardahwardrobe dan hati telah berkenan dgn satu baju ni..ehem...harap2 ada org yg baca entry ni dan belikan baju tu utk saya ya :-)



cantikkan..?

ok nak tag 3org kwn
1.mummy angle
2.puan nadiah
3.cik sofia

2 comments:

  1. slm,semua ok. tq sudi join ww GA.gud luck ye,

    ReplyDelete
  2. tq suhida harap ada rezeki saya lah :-)

    ReplyDelete