Search This Blog

Followers

Sunday, August 8, 2010

"Oppa dan Unni"


hahahaahh....rasa tertarik sgt dgn contest kali ni
sebabnya dia lain dr lain...
lain dr contest2 yg pernah saya join(aku kan gila join contest2 mak bagai mi)
kalu korg nak tau apa yg lain tu korg klik kat SINI

ok utk memenuhi permintaan tuan contest sy telah memilih lagu di bwh sebagai lirik lagu pilihan saya.bagi saya lirik lagu 'for the rest of my life'~maher zain sgt2 mdalam maksudnya dan sangat2 touching(alangkah bahagianya kalu ada sesorg yg sudi tuju lagu ni utk sy`~perasan)
harap lagu ni dihayati korg berdua.
bila korg gaduh2 sayang tu korg pasang balik lagu ni
so mesti cepat cool kan...:-)
hopefully lah....


I praise Allah for sending me you my love
You found me home and sail with me
And I`m here with you
Now let me let you know

You`ve opened my heart
I was always thinking that love was wrong
But everything was changed when you came along
OOOOO
And theres a couple words I want to say

For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you. loving you

For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I, I`ll be there for you
I know that deep in my heart

I feel so blessed when I think of you
And I ask Allah to bless all we do
You`re my wife and my friend and my strength
And I pray we`re together in Jannah

Now I find myself so strong
Everything changed when you came along
OOOO
And theres a couple word I want to say

For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you. loving you

For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I, I`ll be there for you

I know that deep in my heart now that you`re here
In front of me I strongly feel love
And I have no doubt
And I`m singing loud that I`ll love you eternally

For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you, loving you

For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I, I`ll be there for you
I know that deep in my heart

Artist: Maher Zain

ok utk task seterusnya saya telah pun cuba sedaya baiknya mgedit pic cik puan contest ni(saya tak terer bab mgedit mak bagai ni~buruk jadiny)
harap puan contest ni tak naik angin kat saya lah sebab mrosakkan pic dia yg cun tu(kenangan terindah kan sebab 1st time dating tu)
ok jom tgk pic edit sy tu
*
*
*
*
*
*
*
*





hahahaha.....saya tak tau mcm mana nak mcantikkan lagi pic ni bagi meletup2
itu je yg mampu saya buat
puan contest jgn marah k kalu tak suka
kat sini jugak saya nak wish selamat menyambut ulang tahun perkahwinan yg pertama
moga bahagia sentiasa dan di berkati ALLAH s.w.t selalu..
:-)

4 comments:

  1. thanx join..pe pn sori sgt sbb lmbt review..
    internet slow la..

    ReplyDelete
  2. tak pa....asal awk terima penyertaan saya yg tak seberapa ni..:-)

    ReplyDelete