Search This Blog

Followers

Thursday, August 5, 2010

jom join contest saya dan tudung syria


wah...mcm tau2 je skrg ni saya tgh cuba pakai tudung syria pulak heheheh...apa lagi kwn2 jom la kita join contest ni...kalu nak tau lebih lanjut klik kat SINI
tarikh akhir contest ni pada 8/8/2010 so cepat2 la....:-)


ni la pic tuan punya contest ni lawanya....:-)

sempat la saya gedek2 blog tuan punya contest ni....mmg layak la dia mganjurkan contest tudung syaria ni sebab dia sgt la cantik bila pakai tudung syria or shawl...kena belajar dr dia jugak la mcm ni heheheh....oh ya kalu korg nak belajar pakai tudung syria dgn betul tanpa nampak muka bulat 360 atau huduh sila la godek2 blog beliau sebab ada di ajar cara2 pakai tudung syria secantik beliau....(ni bukan ayat gula ya)
blog ni jugak aktif mjual pelbagai jenis shawl,inner dan pastinya tak tinggal TUDUNG SYRIA
pic di bawah ni antara yg saya sgt2 suka...:-)


saya paling suka yg ni shawl pakistan...cantik sgt...:-)


inner pun ada di jual jugak dgn pelbagai warna....


shawl cotton turut menarik hati saya...:-)



shawl jojet ni sgt2 menarik hati saya tp dah sold out yek...?


ok lah kat bwh ni pic saya bergaya sakan dgn tudung syria...tp tak lah secun tuan punya contest ni...cara saya pakai tudung syria ni pun saya tgk kat blog dia...(sila gelakkan saya ya)
saya dah mula jatuh hati kat tudung syria ni sebab sgt2 senang nak pakai kalu nak di banding dgn tudung bawal saya yg perlu saya gosok berjam2 utk buat orning yg cantik dan bertiup2 sakan utk muncungkan tudung hahahahah.....
tuan punya contest ni jgn gelak tau....
jom tgk pic saya jom...

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10



dah cuba pakai sebaiknya tp tak leh lawan dgn tuan punya contest ni....:-)

2 comments:

  1. tq...:-)
    harap ada rezeki raya+besday lah hehhehehe

    ReplyDelete