Search This Blog

Followers

Tuesday, August 17, 2010

"Buka Pose Photo Contest by Liessa"



sempena bulan posa ni cik liessa kita nak wat contest picture berbuka
saya tau mesti korg byk berbuka bersama kwn2 kat luar kan
jom la join contest ni
nak join klik kat SINI
TARIKH TUTUP :1/9/2010
so cepat2 ya

picture yg saya pertaruhkan utk menang muahahaah
jeng jeng jeng
*
*
*
*
*
***
**
*

pic ni adalah bersama rakan2 opis saya.
berbuka dekat area opis je sebab tu kalu tgk ada kwn saya yg masih berbaju kerja heheeheh
makan bersama2 kwn ni sebenarnya seronok
sebab banyak karenah leh wat kita gelak.
lagi pun leh eratkan silaturahim kan
lagi satu kita leh share2 makanan dan sama2 merasai
almaklumlah nak order semua tak daya
:-)

4 comments:

  1. banyak gak tak best.terpedaya dengan kawan,terlajak maghrib,isya'+teraweh.

    ReplyDelete
  2. salam....dah cek...gud luck yer...thaks join...

    ReplyDelete