Search This Blog

Followers

Monday, July 26, 2010

giveaway raya sakan


BLOGGER
Syarat:
1. Jadi Follower-dah
2. Tampal banner di atas di side bar anda link ke blog saya.-dah
2. Post entry bagi 1 sebab kenapa anda suka pakai shawl/selendang.-dah
4. Letak paling min 1 gambar anda berselendang suka hati nak pose camne pon-dah
5. Sila Link ke Blog saya ye yang penting..-dah
5. Tinggalkan jejak url anda di comment saya akan check-dah

ok contest kali ni berkaitan dgn kenapa saya suka pakai selendang....ok secara jujur nya sy masih lagi di peringkat belajar pakai selendang ni.tgk org pakai lawa ja kan.tapi sy masih kurg yakin kalu sy pakai selendang ni adakah muka sy akan npak bulat 360?tp sejak di perkenalkan oleh adik sy,sy mula jatuh cinta dgn cara permakaian selendang,slain cepat,selendang senang nak pakai n murah jugak senang didapati.
permakaian selendang mbwa maksud yg sama dgn pemakaian tudung yg lain iaitu tuntutan agama islam kan...so kita kena la pandai gayakan supaya garis panduan pemakaian tetap di patuhi..:-)
lagi satu bila kita pakai selendang npak kita lebih comel kot....tak caya?cuba tgk pic sy ni....(agak perasan ya ayat ni)



sapa2 nak join contest ni sila la klik kat SINI

2 comments:

  1. sgt comel tgok awak pakai shawl.. sweet :)
    gud luck !

    ReplyDelete