Search This Blog

Followers

Friday, December 24, 2010

tuan blog ni balik kpg!!

huhuhhu....
1hari bertungkus lumus nak siapkan keja
sebelum balik kpg...
finaly before 4pm
semua keja dah siap
keceuali ada 2 fail yg tak leh nak proses sebab sistem sengal
tp aku dah turunkan amanah kat nadia
kalau2 pminjam tu call cari aku
tanya pasal fail tu(2hari turut2 dia call aku~siot je)
dah siap cuma surat tak leh nak proses lagik!
mlm ni nak bertolak balik tepeng(sila baca~taiping)
nak gi mkn kenduri kwn aku kwin
bertolak pas ishak isnyallah
keta?bukan keta aku yg pasti sebab tak servis lagi Kih3
maybe dlm 3hari ni tak leh nak online(malas bwk balik laptop)
apa2 pun tak sabar nak balik dah ni
hehehehe...~da..

p/s: 'org' tu akan ke johor mkn kenduri jugak,ahad dia pi tgk bola kat stadium...awk jgn nakal2 k...:-p

2 comments:

  1. kite br balik dr JB. pegi umah kazen. best2! hehe~

    ReplyDelete
  2. jejalan mmg best,yg tak best poket rabak kih3

    ReplyDelete