Search This Blog

Followers

Thursday, December 27, 2012

travel 2012: KL-Krabi-Hatyai (budget)

FM yg aku beli kat krabi.satu utk house mate aku...

untuk entry kali ni aku akan senaraikan budget aku (yg aku ingat je lah yek) yg aku gunakan spjg 3hari 2malam di hatyai dan krabi....
1stly mmg aku habaq dari awal dulu,trip ni adalah trip budget lepas raya so mmg sgt2 ciput tp acara shopping myoping tak tinggal sbb aku sorg perempuan kekekekek

ni budget aku:

tiket train KL-HATYAI return: RM120
transport dari hatyai ke aonang : RM75
hotel white sand di aonang : RM35(SORG)
green hotel di hatyai : RM45 (SORG)
mkn+shoping+transport tuktuk: RM250
TOTAL: RM525

aku mmg ada senaraikan apa yg aku beli spjg kat sana tp sbb entry ni buat after 4bln so aku tak tahu mana aku campak kertas tu
di tambah dekat2 nak final exam aku suspek kertas tu tertimbus di celahan buku aku kat umah tu....:-p
apa2 pun trip kali ni mmg aku tak belanja byk sbb kekangan kewangan tp aku dpt beli apa yg aku nak seperti FM,baju dan backpacker....so aku puas hati lah....
apa yg penting pgalaman berjalan kat negara org tu.....kan?

ada org tanya aku tak bahaya ke pi thailand?
pada aku kat mana2 pun ada bahaya nya as long kita pandai jaga diri 
tp pada aku hatyai dan krabi adalah kawasan yg selamat je....
so sapa yg berniat nak ke sana jgn lah ragu....terus je beli tiket.....:-)

p/s: aku nak tamat kan citer bab thailand ni sbb lagi 3minggu aku nak ke suatu tempat selepas final exam....reward myself lah kununnya kan   :-)
aku hanya mampu beli sketul je FM masa kat hatyai....jadi lah...:-(

FM yg sempat aku rembat kat sana......xbyk pun....

sempat rembat baju ni kenangan kat krabi....ok lah tu kan

backpaker tu akunya.....bag akedemi fantasi tu kwn akunya.....sgt murah kot kat sana around RM99 dan jenama elle hokey

8 comments:

  1. ok kena buat list jgk nie.....hehehehe

    ReplyDelete
  2. tpt shopping best kat mana eh d krabi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy tak duk kat pekan krabi....sy duk kat aonang so area aonang ja yg sy sempat cover.....so kalu tya pekan krabi sy tak tahu....:-)

      Delete
  3. Thanκ you for the auspiciоus ωriteup.

    It actually ωas once a аmusement account it.
    Lоok compleх to faг ԁelivered
    аgrеeable fгоm you! Hoωеvеr, how сan ωe κeeρ in touсh?



    My web blog - iphone repair

    ReplyDelete
  4. What's up Dear, are you actually visiting this web site daily, if so afterward you will absolutely take good knowledge.

    my site: iphone repair bangsar

    ReplyDelete
  5. Mу familу members all thе tіme
    ѕaу that I аm killіng my time
    here at web, except I knоω I am getting
    familiarity еverу ԁay by reading such fastidiouѕ content.


    Feel free to visіt my web page :: bluehost webmail bluehost wordpress

    ReplyDelete
  6. 4D3N MEDAN LAKE TOBA TOUR
    (1Nite Parapat, 1 Nite Berastagi, 1 Nite Medan
    --------------------------------------------------------------------
    DAY 01 : ARRIVAL MEDAN – TEBING TINGGI – PARAPAT (L,D)
    Arrival at Kuala Namu International Airport. After customs clearance, meet our representative and Tour Guide who will take you to start the tours by using tourist Coach or Van. Transfer to the local restaurant for lunch. Then, depart to Parapat-drive along the road which offers the endless view of Rubber and Oil Palms Plantations through the journey. Stop should be made at Pematang Siantar for shopping of local product such as Kacang Tumbuk “Ting Ting, Teng Teng”, Other snacks Etc. Arrived in Parapat then check in to hotel for overnight stay, the rest of the day is free on your own leisure. Dinner served at the local restaurant.

    DAY 02 : PARAPAT – SAMOSIR ISLAND – BERASTAGI (B,L,D)
    After breakfast at hotel, ready for Samosir island excursion by Boat to visits
    Tomok village, to see the Tombs of The King Ompu Sidabutar & Shopping place. Ambarita village, to see the Traditional Batak village with ancient megalithic Furnitures. Return to Parapat for lunch at local restaurant. Afterwards proceed to Berastagi–a mountains resort with it’s refreshing weather and magnificent mountains scenery which has an abundance of Flowers, Vegetables and Fruits. En-route stops at Panorama Simarjarunjung hill (Sanitary stop),Sipiso-Piso waterfall. Arrived in Brastagi then to visit the Central Fruits Market (Shopping Place). Afternoon check in to hotel. The rest of the day is free on your own leisure. Dinner served at the hotel or local restaurant.

    DAY 03 : BERASTAGI – MEDAN (B,L,D)
    After breakfast, proceed on two hours down the hill to Medan. Visit Lumbini Park. Arrival in Medan then city sight seeing to visit a several points of interest such as the Maimoon Palace, Al-Matshun Grand mosque. After lunch at the local restaurant, and then proceed to the shopping areas as follow Danar Hadi Batik emperium and others whole Batik sellers in Medan, including to Pasar Ikan market and Malls. Afternoon check in to hotel for overnight stay. Dinner served at the local restaurant.

    DAY 04 : HOTEL – AIRPORT (B)
    After breakfast, free program before transfer to the airport for your flight home..END OF SERVICE





    Thanks /Regards

    HAMZAH SARAGIH Tour Guide Medan Sumatra Utara - IndonesiaTelp // WhatsApp : +6282160211106 Email : hamzahsaragih@ymail.com
    Web : http://hamzahsaragih.blogspot.com
    Facebook :Hamzah Saragih 
    Ym :Hamzah Saragih.BB 512113B1

    ReplyDelete