Search This Blog

Followers

Wednesday, October 3, 2012

oh my photobook

cover

nak sambung citer pasal trip ke krabi-hatyai aritu tp masih tiada mood
demam 5hari dan kena gi berkursus kat fraser hill mbunuh semua niat suci murni utk update kesambungan citer tu....
nanti2 lah bila keadaan kembali tenang dan mood kembali menyala-yala aku update balik....hehehehehe
skrg ni nak kentut pun kdg2 tak lepas sbb keja btimbun2 dan asignment mbukit
magrain dtg berkali2...dugaan tul....
apa2 pun sbb petang ni aku masih lagi di opis
aku nak share satu citer je...
my photobook sudeh siap
heheheehe....sukanya
dah lama sebanarnya impian aku nak photobook kan semua tempat yg aku dah pernah gi
cuma masa n kewangan sungguh2 mcemburi diri ini
alkisahnya terbeli kat groupon aritu sbb groupon dgn murah hati msedekahkan kat aku rm20 so dari rugi tak rembat sesuatu aku pun beli lah pakaj photobook ni
tambah duit sikit...
so hasilnya sperti di atas dan di bwh....
pasni nak buat lagi utk 3-4 buah tempat yg aku pernah gi....
rasa best lak bila dah siap......
:-p
bila si amatur buat photobook......:-p

2 comments:

  1. cantik tau cik lalalaa photobook ni~ jeles i nii ...
    haha

    terasa mcm tgk buletin BPP ..ekekee

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye lah tu....u kan fotografi lagi hebak

      Delete