Search This Blog

Followers

Sunday, October 31, 2010

aku pun dah gi icity,korg?



akhirnya jejak kaki jugak aku kat icity ni
walaupun tiap2 minggu aku turun s.alam
tp mmg tak bekesempatan langsung nak bjimba2 kat icity ni
maybe rezeki aku jumaat malam yg lalu
aku terpaksa turun s.alam sebab nak ambik buku kat kwn aku
so alang2 dah turun tu
mlengcong lah kejap
walaupun masa tu muka kwn aku sungguh kelat sebab stress nak abiskan master dia
aku pun lebih kurang sama ja kelatnya
maybe sebab tu rasa mcm tak syok sgt kih3
tp apa2 pun aku enjoy la jugak
at least dpt lupakkan keserabutan dlm otak
yg melanda akhir2 ni





2 comments:

  1. haalaaa..dh pegi ek...huhuu
    akk nk pi ntah bile laaa...

    ReplyDelete
  2. alah kak pi la...
    cantik utk snap pic

    ReplyDelete