Search This Blog

Followers

Wednesday, September 1, 2010

kami bukan budak malas!


tekunnya mak n bapak org ni study


kami bukan budak malas ok!
kami pun berusaha utk bjaya jugak mcm budak fulltime
malah lebih lagi
malah result kami pun sama gempak dgn budak fulltime(aku punya biasa2 je heheeeh)
slalu sgt saya dgr org ckp budak pjj senang nak lulus exam
senang nak dpt markah kasihan dr lecture
hakikatnya-kami berusaha bagai nak gila
bayangkan 1 sem kami hanya ada 5kali kelas je
nak cover semua chapter tu
azabnya!
1kelas kdg2 lecture leh bantai sampai 6topic dia abiskan
kalu subject mbaca maybe balik umah leh la baca balik
tapi kalu subject mgira(ya..aku budak finance)
mau mraba dlm kegelapan lah
kwn2 pulak bukannya duk 1 umah or
seberang jalan
nun kat johor,kat terengganu
azabnya..!
tapi kami budak pjj tabahkan ati
so utk budak2 fulltime tak payah la nak kata kami mcm2
kami bukan budak malas
kami terlebih rajin kot
hehehehe
kalu kami tak rajin kami tak sambung study lah
duk je keja elok2 kat opis abis citer
:-)


2 comments:

  1. rajin tipu2 je...rajin betul2 bila nak exam je hheheheeheh

    ReplyDelete