Search This Blog

Followers

Monday, August 6, 2012

Trip 2012: Trip pas raya lak.....



pejam celik pejam celik dah tgal lagi 11 hari utk umat islam nak abiskan bulan mulia bulan ramdhan ni.seyes rasa sgt cepat tahun ni.kalu dulu time kecik2 siap duk tidur depan jam besar kat umah sbb rasa sgt lambat masa blalu utk berbuka.skrg pi je opis kalut dgn keja tgk2 dah kul 5ptg....(ayat baget rajin ler tu ahaks...cisss)
bila waktu berlalu dgn pantas adalah hint2 dah nak dekat dgn kiamat dan phujung usia kita pun makin mghampiri....allahualam..
dalam kalut kejar masa, kalut nak raya dan kalut nak masuk sem baru (minggu lepas baru kuar result exam....alhamdulilah) sempat lagi aku dan 3org kwn selitkan trip utk cuti sem kali ni. heheheheeh.....biol kan
insyallah pas raya (lebih tepat lg pada hari jadi aku...hahahaha) kami akan bertolak ke negara jiran je.trip kali ni yg dekat dan pendek sbb tak perlu ambik cuti pun.baget pun ciput...janji bercuti setelah berbulan2 aku tak rest dr keja n study...
specialnya trip kali ni kami tak naik AA atau pun MAS pun.layan KTMB je...dgn 13 jam perjalanan....peh....
apa2 pun sbrg persiapan pun tak buat lg.cuma tiket return dah settle dgn hotel dah siap tempah....:-)

2 comments:

  1. best arrr org2 asyik g berjln jer....tp ape2 pun jgn lupa buah tgn n kaki utk aku..ekekkek

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah beli....nanti free aku singgah umah bagi ya

      Delete