Search This Blog

Followers

Sunday, May 9, 2010

kisah arini dan semalam...

post kali ni aku akan guna bahasa pasar pulak sebab kwn aku ckp bahasa yg aku guna smakin berbunga susah dia n husband nak paham(ni di tujukan utk siti norma)
alkisahnya aku tbuka la pintu hati aku utk join reunion sek aku buat ni..alah reunion biasa ja tp aku suka n rasa best la pi smlm....sblum ni kalu ada reunion hampeh aku nak join...ada udang sbalik mee kah?hahahahhah
jgn risau norma,aku pi dgn ikhlas n niat ingin bjumpa dgn kwn je...
tak ada yg lain pun...
act ms aku smpai tu kul3 sorg pun tak ada lagi...kaki aku dah mgigil kelaparan sebab aku tak mkn pagi..
zura lak dah penat bdiri...last2 setelah penat mmusing2 jumpa la kwn2 aku ni...
eveb tak ramai pun suasana kecoh jugak...
maybe next time leh buat lagi kan....
gi reunion ni wat aku rasa aku mkin tua je sebab tgk kwn2 dah npak tua sgt..
sedangkan aku rasa kalu group uitm aku semua nya masih bgaya n mantap lagi....
tu yg aku makin syok perasan muda tp semuanya berakhir smlm bila bjumpa dgn kwn2 aku yg dulunya 'hot student' skrg dah jd 'suam-suam kuku' je...
sungguh aku tak sangka bgitu sekali berubahnya(nasib aku tak tackle depa lu hehheeh)
apa2 pun setiap org ada jln citer hidupnya...
hapy tgk korg semua dah bjaya....:-)



1 comment:

  1. pic kite berdua tue nampak bertmbh muda la.hahhahah

    ReplyDelete